Vila 300m² Sveti Lovreč

Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Hrvatska

1.450.000€

4 833 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.450.000€
Površina
300 m2 (4 833 €/m2)
Udaljenost od mora
5000m
Ažuriran
04.10.2024
ID
57283

Opis

Na zapadnoj obali Istre, točnije u njenom zaleđu, započela je gradnja ove predivne vile čija je prednost, osim vrhunskog koncepta i kvalitete gradnje, odlična lokacija na rubu građevinske zone, u mirnom i tihom zelenom okruženju. Nekretnina je neposredno uz šumu, a s obzirom na spoj modernog i klasičnog dizajna koji prevladava u estetskom dojmu vile, omogućava udobno i moderno življenje uz dodir s netaknutom prirodom.
Ukoliko se za ovu vrhunsku nekretninu odlučite i prije kraja građenja, tim bolje.
To će vam omogućiti da sudjelujete u procesu nastajanja ove ljepotice.
Projekt vile podrazumijeva dvije etaže – prizemlje i kat. U prizemlju je osmišljen veliki open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, wc, tehnička soba, spavaća soba s kupaonom i velika natkrivena terasa.
Iz blagovaonice se izlazi na veliku natkrivenu terasu od 25 m2 koja će vam biti najveće blago u ugodnim, toplim mjesecima kad je boravak na otvorenom imperativ.
Na katu se skrivaju nova iznenađenja, a riječ je o još tri en suite spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na vlastitu natkrivenu terasu
Investitor je prilikom projektiranja posvetio iznimnu pažnju detaljima i povezanosti nekretnine s okolnom prirodom, pa je i okućnica osmišljena da to doživite intenzivno, u opuštajućem i ugodnom ambijentu. U prednjem dijelu okućnice predviđen je infinity bazen s integriranim jacuzzijem, sunčalištem i hortikulturno savršeno uređenim vrtom.
Na raspolaganju će vam

Kontakt info

Habitat Real Estate D.o.o.
Kontakt osoba
Habitat Real estate
Telefon 1
+ 385 99 163 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Maršala Tita 126
Opatija, Hrvatska

Kontakt forma