ISTRA, SVETI LOVREČ - Prekrasna vila s bazenom u mirnom mjestu

Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Hrvatska

850.000€

4 292 €/m2

Tip

Kuća

Površina

198 m2

Struktura

5+

Grijanje

Dizalica topline

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
850.000€
Površina
198 m2 (4 292 €/m2)
Površina placa
792
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4400m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
32570

Opis

ISTRA, SVETI LOVREČ - Prekrasna Vila s bazenom u mirnom mjestu

Sveti Lovreč je smješten usred bujnih polja lavande u zapadnom dijelu Istarskog poluotoka, u neposrednom zaleđu Vrsara , Poreča i Rovinja , i jedan je od najbolje očuvanih srednjovjekovnih utvrđenih gradova u Istri.
Smještaj gradića na blagoj uzvisini koja dominira prostorom po kojem je razasuto čak 22 naselja, sela i zaselaka govori o njegovoj značajnoj ulozi kroz povijest.
Duž blago razvedene zapadne obale Istre ističe se nekoliko dubokih zaljeva od kojih se Limski zaljev djelomično nalazi u sastavu općine Sveti Lovreč. Limski zaljev predstavlja prirodnu pojavu od velike znanstvene i estetske vrijednosti; proglašen je posebnim rezervatom u moru.

Ova predivna moderna Vila predstavlja idealan spoj modernog i Istarskog stila, smještena u blizini Svetog Lovreča, u mirnom malom selu koje se sastoji od obiteljskih kuća i kuća za odmor. Vila se proteže kroz dvije etaže. Ukupne je površine 198,82 m2 i smještena je na okućnici površine 792 m2.

Prizemlje ove Vile sastoji se od trijema, ulaznog hodnika, kupaone, praonice, tehničke sobe, spremišta, spavaće sobe s privatnom kupaonom koja je prilagođena za osobe s invaliditetom i prostranog dnevnog boravka s blagovaonom i modernom kuhinjom u open space konceptu. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na natkrivenu terasu i sunčalište s bazenom, stvarajući savršen prostor za opuštanje i uživanje.

Stubištem dolazimo na prvi kat

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine