EKSKLUZIVNO U ALPHA LUXE GROUP - Šarmantna orijentalna vila u Istri, Hrvatska

Sveti Lovreč, Sveti Lovreč, Hrvatska

960.000€

5 333 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
960.000€
Površina
180 m2 (5 333 €/m2)
Udaljenost od mora
7500m
Ažuriran
09.07.2024
ID
43895

Opis

EKSKLUZIVNO U ALPHA LUXE GROUP - Šarmantna orijentalna vila u Istri, Hrvatska – Moderno utočište blizu mora

U srcu Istre, Hrvatska, nalazi se ova prekrasna orijentalna vila površine 180 m² koja se prodaje. Savršeno spaja suvremenu arhitekturu s vezom prema prirodi i orijentalnoj duhovnosti. Upotreba crnog vulkanskog kamena, poznatog po svojim terapeutskim svojstvima, kako u dizajnu vile tako i u bazenu, dodaje jedinstven estetski šarm ovoj nekretnini. Vila također sadrži ručno izrađeni drveni namještaj, ističući održivost i povezanost s prirodom.

Podijeljena u dva kata, prizemlje nudi prostrani otvoreni prostor s dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom, toaletom i prostorijom za pomoćne uređaje s sustavom grijanja. Gornji kat je dizajniran kao osobno utočište s tri spavaće sobe i dvije kupaonice, od kojih je jedna en-suite. Spavaće sobe, s velikim prozorima, pružaju ugodne kutke za čitanje i impresivan pogled na prirodni krajolik i more.

Vrt vile, pažljivo dizajniran i ispunjen raznovrsnim biljem, svjedoči o ljubavi i pažnji. Sadrži fascinantan 32 m² osvijetljeni bazen izrađen od vulkanskog kamena s masažnim slapovima, luksuzni veliki jacuzzi i ljuljačku, sve doprinoseći atmosferi egzotične oaze.

Ova vila predstavlja iznimnu mješavinu modernog, prirodnog ljepote i duhovnog mira, čineći je jedinstvenom investicijom u jednoj od najčarobnijih regija Hrvatske.

Za dodatne upite i osobno iskustvo ove prekra

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma