Labin - Nedešćina, luksuzna vila, 180m2, okućnica, bazen, parking

Nedešćina, Sveta Nedelja, Hrvatska

585.000€

3 250 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
585.000€
Površina
180 m2 (3 250 €/m2)
Ažuriran
17.09.2024
ID
56078

Opis

Ville Tre Vini je predivan kompleks od tri luksuzne kuće s bazenom, smješten na jednom od najpoželjnijih područja Istre. Svaka kuća nazvana je po jednoj vrsti hrvatskog vina - Refošk, Teran i Merlot, budući da se same vile nalaze između tri poznata vinara.

Vile su podijeljena u dvije cjeline:
1. Apartman koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupaone
2. Veća jedinica vile koja se sastoji od master spavaće sobe s kupaonom, još jedne spavaće sobe s vlasitiom kupaonom, velikog dnevnog boravka koji je povezan s kuhinjom i blagovaonom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom

Grijanje je podno na dizalice topline, te klima uređaji za hlađenje ili grijanje. Aluminijska stolarija i prozori s podizno-kliznim stijenama.

Jedna od vila ima i vinoteku u podu sa staklenim pokrovom.

Kompleks je odvojen od pogleda, ima glavni ulaz sa kontrolom pristupa prepoznavanjem tablice, ili daljinskim upravljanjem. Isto tako pripada mu 600m2 zajedničkog privatnog puta te oko 290m2 dječjeg igrališta i dodatnog parkinga za goste. Taj se zajednički dio koristi u 3 jednaka dijela, odnosno svakoj vili pripada 1/3, te se vlasništvo upisuje isto tako na te dvije čestice. Svaka od kuća ima veliku ograđenu parcelu za prilaz i parkiranje.

Ville Tre Vini predstavljaju jedinstvenu priliku da uživate u luksuznom životu u prekrasnom području Istre, uz neka od najboljih hrvatskih vina.

Sve tri vile su izgrađene od luksuznih materijala, a

Kontakt info

Habitat Real Estate D.o.o.
Kontakt osoba
Habitat Real estate
Telefon 1
+ 385 99 163 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Maršala Tita 126
Opatija, Hrvatska

Kontakt forma