Samostojeća kuća - MOGUĆNOST NADOGRADNJE: Hvar, Stari Grad, 71 m2

Stari Grad, Stari Grad, Hrvatska

240.000€

3 380 €/m2

Tip

Kuća

Površina

71 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
240.000€
Površina
71 m2 (3 380 €/m2)
Ažuriran
06.07.2024
ID
43068

Opis

Prodajemo kuću svega dvadeset metara udaljena od samog središta mjesta Stari Grad na otoku Hvaru, jednog od najljepših i najsunčanijih mjesta na Mediteranu. Do najbliže plaže trebat ćete prošetati samo desetak minuta.

Izgrađena je od armirano betonske konstrukcije sa željom i ciljem podizanja još jednog kata, ali su vlasnici od njega odustali jer je zadovoljila njihove potrebe za stanovanjem. Po potrebi novih vlasnika moguća je dogradnja kata kojeg postojeća konstrukcija može izdržati bez ikakvih problema.
Kuća se proteže na 71 kvadrat metar stambenog prostora uz dodatak dvije terase na ulazu i začelju. Parking je predviđen za dva automobila odmah ispred kuće. Sa dvije strane okružena je kamenim zidovima, a sa druge dvije strane ogradom. Položena je na parceli od 435 m2 te je moguća i dogradnja manjeg bazena na površini na kojoj je zasađen limun, dva šipka i nekoliko maslina. Na terasa ispred kuće smješten je stol i dvije klupe, posebno je komin i peka.

Prije nekoliko godina kuća je djelimice renovirana, promijenjene su vodne instalacije, pločice u kuhinji i kompletno je renovirano kupatilo. Wc je odvojen u drugoj manjoj prostoriji. Svaka od tri spavaće sobe su klimatizirane, proveden je internet i kabelska televizija. Kuhinja je opremljena svim kućanskim aparatima te je kupljen je novi namještaj, ormar za spavaću sobu, bračni krevet i madrac, noćni ormarići, za dnevnu sobu, velika sjedeća garnitura koja je ujedno i ležaj za

Kontakt info

Plexus D.o.o.
Kontakt osoba
Plexus Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 152 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 98 218... Prikaži broj
Adresa
Stinice 12
Split, Hrvatska

Kontakt forma