ZAMJENA - Dvosoban komforan stan: Split, Blatine, 68 m2

Blatine, Split, Hrvatska

233.000€

3 426 €/m2

Tip

Stan

Površina

68 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
233.000€
Površina
68 m2 (3 426 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
11.07.2024
ID
43041

Opis

ISKLJUČIVO ZAMJENA za manji stan u Splitu!

Dvosoban komforan stan na drugom katu u zgradi s liftom u blizini KBC Firule kvalitetne gradnje. Ubrzo kreće i energetska obnova fasade koja će dodatno pružiti viši standard življenja i manje troškove hlađenja i grijanja.

- U stanu su prije 11 godina ugrađeni PVC zatvori, obnovljena oba sanitarna čvora, kao i vodne i elektro instalacije. Kvalitetni Aran kuhinjski elementi upotpunjeni su perilicom, štednjakom i hladnjakom. Ugradbeni zidni klizni ormar u spavaćoj sobi pruža mogućnost smještaja veće količine odjevnih predmeta.
- Dvije spavaće sobe, jedna bračna i druga , manja dječija smještene su na sjevernoj strani stana te jamče miran san kako u zimskim tako i u ljetnim mjesecima. Postoji mogućnost intervencije u prostor rušenjem pregradnih zidova čime bi došlo do proširenja manje (dječije) sobe sa sadašnih 7.2 m2 na cca 10 m2 , kraćenjem predprostora (hodnika). Iz prostranog dnevnog boravka jugoistoćne orijentacije vodi izlaz na oveću, PVC zatvorenu lođu pretvorenu u zimski vrt prepun različitog bilja i cvijeća te pružaju ovom stanu neposredan dodir s prirodom.

- Volite li veći dio svog vremena provoditi u dnevnom boravku u druženju s ukućanima i prijateljima onda će ovaj stan biti za vas pravi odabir! Vlasnik stana traži manji stan na sličnoj lokaciji . Prednost Firule, Bačvice, Manuš, Lučac, Gripe, Pojišan, Blatine...
Svaki stan ima mana, ali najgora je kad ga nemate i mo

Kontakt info

Plexus D.o.o.
Kontakt osoba
Plexus Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 152 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 98 218... Prikaži broj
Adresa
Stinice 12
Split, Hrvatska

Kontakt forma