Čiovo, kuća 1. red do mora!

Split, Slatine, Split, Hrvatska

1.200.000€

4 615 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.200.000€
Površina
260 m2 (4 615 €/m2)
Površina placa
800
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
61334

Opis

Posredujemo u prodaji kuće u Slatinama na otoku Čiovu, smještene u prvom redu uz more, s direktnim izlazom na plažu! Kuća, izgrađena 1990. godine, nalazi se na zemljištu površine gotovo 800 m² i prostire se na tri etaže, uz dodatno nisko potkrovlje.
Prizemlje sadrži garažu od oko 80 m², koja djelomično služi kao ostava, te dodatnu prostoriju s pogledom na more. Nekadašnja ljetna kuhinja sada je pretvorena u mini teretanu i prostor za rekreaciju, opremljen za vježbanje i zabavu, s bilijarskim stolom i pikadom.
Na prvom katu nalazi se prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica s izlazom na veliku terasu. Terasa je opremljena sjenicom i kaminom, a pruža prekrasan otvoren pogled na more. Na ovom katu su smještene i mala ostava, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice.
Unutarnjim stepeništem dolazi se do drugog kata, koji sadrži četiri spavaće sobe, od kojih tri imaju pogled na more, te dvije kupaonice. Sve sobe su klimatizirane. Nisko potkrovlje ima zaseban vanjski ulaz i nije povezano unutarnjim stepeništem.
Dvorište, koje je najveća vrijednost ove nekretnine, prostrano je i pravilnog oblika, protežući se do same plaže s direktnim izlazom. U dvorištu se nalaze bazen sa sunčalištem, jacuzzi, dječje igralište, mali nogomet i drugi sadržaji. Kuća je idealna za opuštanje na suncu, uživanje u čistom moru i prelijepim plažama, kao i za turističko iznajmljivanje.
Osim garaže za jedno vozilo, nekretnina ima tri parking mjesta uz ce

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine