ŠIBENIK - Dvoetažni stan u srcu Šibenika: idealna prilika za investitore ili

Šibenik, Grad, Šibenik, Hrvatska

270.000€

1 153 €/m2

Tip

Stan

Površina

234 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Stan
Struktura
7
Cijena
270.000€
Površina
234 m2 (1 153 €/m2)
Površina placa
188
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.09.2024
ID
51415

Opis

ŠIBENIK - Dvoetažni stan u srcu Šibenika: idealna prilika za investitore ili obitelji.

Ponosno predstavljamo ovaj prostrani, etažirani stan smješten u prekrasnom Šibeniku, gradskom biseru koji oduševljava svojom bogatom poviješću, kulturnim nasljeđem i živopisnom atmosferom. Ova stan nudi nevjerojatan potencijal za investitore ili obitelji koje traže udoban i prostran dom u blizini svih sadržaja grada i obale.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, 3 spavaće sobe, kupatila, dvije terase, te gornje etaže u roh bau izvedbi koja ima ulaz direktno iz donje etaže ali i s vanjske strane što vam pruža mogućnost prilagodbe prostora po svojim željama.

Turistički potencijal i blizina obale:
Šibenik je grad bogate povijesti i kulture, poznat po svojoj prekrasnoj staroj jezgri, katedrali sv. Jakova i impresivnoj tvrđavi sv. Mihovila. Udaljenost od samo 1 km od morske obale čini ovaj stan idealnim za turistički najam, a poznata plaža Jadrija udaljena je svega 15 minuta vožnje, pružajući vam priliku za uživanje u sunčanju i kupanju na prekrasnim plažama.

Život u Šibeniku:
Šibenik je grad koji pulsira energijom i životom, nudeći vam bogatu gastronomsku ponudu, brojne trgovine, kulturne događaje i zabavu tijekom cijele godine. Ovdje možete istraživati ​​uske uličice starog grada, uživati ​​u šetnjama uz obalu i otkrivati ​​čari dalmatinske kuhinje.

Ne propustite priliku:
Sada je pravo vr

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine