Građevinsko zemljište s prekrasnim otvorenim pogledom na Zagreb

Samobor, Vrhovčak, Samobor, Hrvatska

87.360€

60 €/m2

Tip

Plac

Površina

1456 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
87.360€
Površina
1456 m2 (60 €/m2)
Ažuriran
06.09.2024
ID
48534

Opis

Građevinsko zemljište na Vrhovčaku, jednom od najljepših ogranaka Samobora, udaljeno svega 5 minuta autom od centra Samobora.

Zemljište se nalazi na kraju slijepe ulice, okruženo je prirodom, te pruža predivan jedinstveni panoramski pogled na Zagreb, Svetonedeljski breg, grad Samobor, Stari grad Samobor, te okolno Samoborsko gorje. Orijentacija padine zemljišta je jugoistok.

Na zemljištu se nalazi klet koja se sastoji od podruma i prizemlja, te ima priključak struje.

Zemljište se sastoji od 2 katastarske čestice, ukupne površine 1.456 m2. Prema Prostornom planu uređenja grada Samobora zemljište je u cijelosti u građevinskom području naselja. Širina zemljišta uz pristupni put na sjeverozapadu je 15m, a duljina zemljišta je cca 96m. Postoji i dodatni pristupni put s donje strane zemljišta koji nije asfaltiran, te je moguće formirati dvije parcele (jednu s pristupom s gornje strane, a drugu s pristupom s donje strane zemljišta).
U blizini Rimac Campusa, 20 min vožnje od Zagreba, odmah do najrazvijenijih općina u Hrvatskoj, Samobora i Svete nedjelje s najnižim poreznim opterećenjima.

Zemljište je pogodno za gradnju obiteljske kuće, vila za iznajmljivanje, ili stambene zgrade.

*Pello Real Estate vas prati od kupoprodaje do uknjižbe, spajamo vas u slučaju potrebe s građevinskim poduzećima, geodetskim uredima te arhitektonskim uredima.
*Za posjet nekretnini te više informacija,fotografija, potrebno je potpisati izjavu o razgledavanju

Kontakt info

Pello Real Estate
Kontakt osoba
Pello Real estate
Telefon 1
+ 385 99 6896... Prikaži broj
Adresa
Lovište 31
Lovište, Hrvatska

Kontakt forma