Stan/Apartman Rovinj, 85m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

470.000€

5 529 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
470.000€
Površina
85 m2 (5 529 €/m2)
Kat
2
Garaža
Da
Ažuriran
13.07.2024
ID
37921

Opis

Istra, Rovinj,

Rovinj je više od samo grada - to je životni stil koji spaja mediteransku ljepotu, bogatu povijest i suvremenu udobnost. Ova destinacija pruža nevjerojatan spoj šarenih uličica, mirnih plaža i vrhunske gastronomije, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje i uživanje.

Ovaj stan nalazi se u jednom od najtraženijih kvartova grada na drugom katu stambene zgrade građene 2011. godine te donosi kombinaciju elegancije i praktičnosti. Po ulasku u stan, dočekat će vas prostrani ulazni hodnik koji će vas voditi kroz svaku pažljivo osmišljenu prostoriju. Dnevni boravak je povezan s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući fluidan prostor za obiteljske trenutke i druženja. Jedan od najboljih elemenata ovog stana je pogled s loggie, gdje ćete se moći opustiti nakon napornog radnog dana. Osim toga, dvije prostrane spavaće sobe i suvremeno uređena kupaonica osiguravaju vam udobnost i privatnost.
Osim unutarnjih prostora, ovaj stan donosi dodatne pogodnosti kao što su vanjsko parkirno mjesto dok se garažno mjesto i drvarnica nalaze u podrumu, čime se dodatno olakšava organizacija vašeg prostora.

Ako ste spremni za korak prema životu u ovom mediteranskom rajskom kutku, ne čekajte! Ova prilika je rijetka i neponovljiva. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili više informacija, odgovorili na sva vaša pitanja i organizirali obilazak stana. Vaš novi dom u Rovinju čeka na vas.

ID KOD AGENCIJE: 1018-1023

DIA

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine