Stan/Apartman Rovinj, 185,51m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

868.000€

4 691 €/m2

Tip

Stan

Površina

185 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cijena
868.000€
Površina
185 m2 (4 691 €/m2)
Kat
1
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
38936

Opis

Istra, Rovinj

U neposrednoj blizini rovinjskih plaža i bisernog plavog mora, nalazi se zgrada u izgradnji čiji je završetak planiran 12/2023. Smještena je na jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu, jer je to mirna zona sa obiteljskim kućama, no opet prepoznata u turističkom smjeru. U blizini zgrade se nalazi trgovina, vrtić te ugostiteljska ponuda, dok je centar grada sa starogradskom jezgrom na nešto manje od 2km.

U spomenutoj zgradi, na prvom katu, nalazi se stan koji se proteže kroz dvije etaže sa nešto više od 185m2. U stanu nalazimo ulazno predsoblje, veliki dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom, te se tu nalazi i izlaz na terasu. Također, na ovoj etaži su još dvije spavaće sobe, kupaonica i zasebni sanitarni čvor. Jedna od soba ima svoju vlastitu kupaonicu. Na drugoj etaži stana što je visoko potkrovlje nalazimo još dvije prostrane spavaće sobe i kupaonicu, te nenatkrivenu terasu na kojoj se možete opuštati i hvatati zrake sunca u toplim ljetnim mjesecima. Stan će biti opremljen podnim grijanjem na gradski plin, klimatizacijom, protuprovalnim vratima, video parlafonom i ostalim značajkama. Uz stan dolazi i pripadajuće spremište u podrumu te dva parkirna mjesta u podzemnoj garaži.

Kod izgradnje ovog stana pazi se sa svaki detalj i kvalitetu istih, pa stoga ne propustite priliku i zavirite u mogućnosti koje ovaj stan nudi. Osim što je na super lokaciji za stvaranje obiteljskih uspomena među njegovim zidovima, uvijek ga je

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine