Stan/Apartman Rovinj, 172,92m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

831.915€

4 836 €/m2

Tip

Stan

Površina

172 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cijena
831.915€
Površina
172 m2 (4 836 €/m2)
Kat
1
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
38935

Opis

Istra, Rovinj

U neposrednoj blizini najljepših rovinjskih plaža s pogledom na grad i njezinog bisernog plavog mora, nalazi se zgrada u izgradnji čiji je završetak planiran 12/2023. Smještena je U rezidencijalnom dijelu grada, u mirnoj ulici. U blizini se nalaze trgovina i dječji vrtić te ugostiteljska ponuda, dok je centar grada sa svojim sadržajima udaljen na manje od 2km.

U spomenutoj zgradi, na prvom katu, nalazi se stan koji se proteže kroz dvije etaže sa nešto malo manje od 173m2. U stanu nalazimo veliki dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom, te se tu nalazi i izlaz na balkon. Također, na ovoj etaži su još dvije spavaće sobe, kupaonica i zasebni sanitarni čvor. Jedna od soba ima svoju vlastitu kupaonicu. Na drugoj etaži stana što je visoko potkrovlje nalazimo još dvije prostrane spavaće sobe i kupaonicu, te nenatkrivenu terasu na kojoj se možete opuštati i hvatati svježi zrak i sunce u toplim ljetnim mjesecima. Stan će biti opremljen podnim grijanjem na gradski plin, klimatizacijom, protuprovalnim vratima, video parlafonom i ostalim značajkama. Uz stan dolazi i pripadajuće spremište u podrumu te dva parkirna mjesta u podzemnoj garaži.

Cijela zgrada je povezana stepeništem i liftom koji se proteže iz garaže.

Kod izgradnje ovog stana pazi se sa svaki detalj i kvalitetu istih, pa stoga ne propustite priliku i zavirite u mogućnosti koje ovaj stan nudi. Osim što je na super lokaciji za stvaranje obiteljskih uspomena među nje

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine