Stan/Apartman Rovinj, 166m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

775.000€

4 668 €/m2

Tip

Stan

Površina

166 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
775.000€
Površina
166 m2 (4 668 €/m2)
Kat
1
Ažuriran
19.09.2024
ID
63375

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Smješten na prestižnoj lokaciji svega nekoliko kilometara od Rovinja, ovaj izuzetno atraktivan stan nalazi se u modernoj novogradnji vrhunske kvalitete, samo nekoliko stotina metara od mora. Prostire se na 130 m² pažljivo dizajniranog prostora, kreiranog za one koji traže savršen spoj luksuza i udobnosti.

Stan se sastoji od tri prostrane spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastitu modernu kupaonicu. Tu su i dodatni WC, hodnik te prostrana garderoba koja pruža obilje prostora za odlaganje. Svaka kupaonica i WC opremljeni su modernim sustavom električnog podnog grijanja, osiguravajući ravnomjernu i ugodnu toplinu tijekom cijele godine. Otvoreni koncept dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje nudi idealan prostor za obiteljska okupljanja i društvena događanja, dok natkrivena terasa pruža savršeno mjesto za uživanje u blagim mediteranskim večerima. Dodatno spremište omogućuje dodatnu organizaciju vaših stvari.

Unutrašnjost stana odiše elegancijom i prozračnošću, zahvaljujući toplinski izoliranim staklenim stijenama s dvoslojnim staklom koje propuštaju obilje prirodnog svjetla, stvarajući svijetlu i ugodnu atmosferu.

Stan dolazi s natkrivenim parking mjestom, što pruža dodatnu sigurnost i praktičnost za vaše vozilo. Ono što će vas i vaše goste neprestano oduševljavati nalazi se na vrhu zgrade, a to je ekskluzivna luksuzna zona. Zona sadrži vrhunski moderni jacuzzi, WC, teretanu i sunčalište te ljetnu kuhinj

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine