Stan/Apartman Rovinj, 158m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.300.000€

8 227 €/m2

Tip

Stan

Površina

158 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
1.300.000€
Površina
158 m2 (8 227 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
08.10.2024
ID
64775

Opis

Istra, Rovinj,

U srcu čarobnog Rovinja, dragulja istarske obale i omiljene destinacije ljubitelja Mediterana, nalazi se ova jedinstvena nekretnina. Smještena u povijesnoj jezgri Starog grada, samo korak udaljena od šarmantnih uskih ulica i romantične obale, ova lokacija nudi nezaboravan pogled na more i živopisnu Rovinjsku luku. Rovinj, sa svojom bogatom kulturnom baštinom i šarmantnim ambijentom, savršeno spaja prošlost i sadašnjost, stvarajući idealan prostor za život ili odmor.

Ovaj jedinstveni stan pruža zaseban ulaz direktno s ulice, čime se osigurava potpuna privatnost. Prekrasno uređeno stepenište vodi nas na treći kat gdje nas odmah pri ulasku dočekuje čarobna kombinacija stilskog uređenja i mediteranskog šarma. Prostor započinje blagovaonicom povezanom s kuhinjom, u kojoj tri velika prozora pružaju veličanstven pogled na more i luku. Iz blagovaonice prelazimo u prostrani dnevni boravak, dok se u blizini nalazi i prva kupaonica.

Stepenice vode na gornju etažu, u pravi raj mira – glavnu spavaću sobu s izvanrednim panoramskim pogledom na more. Stan se sastoji od još jedne prostrane spavaće sobe i dodatne kupaonice, savršeno prilagođene za udobnost i privatnost.

Ovakve nekretnine u srcu Rovinja prava su rijetkost! Spoj autentičnog mediteranskog stila, nevjerojatne lokacije i posebnog uređenja čine ovaj stan idealnom prilikom za one koji žele uživati u čarima Rovinja. Ne propustite priliku – kontaktirajte nas i osigura

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine