Stan/Apartman Rovinj, 126m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

507.200€

4 025 €/m2

Tip

Stan

Površina

126 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
507.200€
Površina
126 m2 (4 025 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
60669

Opis

Istra, Rovinj,

Smješten u prekrasnom Rovinju, na mirnom naselju, ovaj stambeni objekt nudi idealnu kombinaciju udobnosti i praktičnosti. Odvojen od gradske vreve, ali samo 1,5 km udaljen od centra grada, te svega 400 metara od mora, ovaj objekt pruža savršenu ravnotežu između mirnog okruženja i lakoće pristupa svim važnim sadržajima. Uz to, optički Internet je dostupan u cijelom objektu, što čini ovo mjesto idealnim za moderni način života. Parking prostor za šest osobnih vozila osigurava praktičnost za stanare i njihove goste.

Ovaj dvosobni stan prostire se na prvom katu kuće i nudi ukupno 126 m2 stambenog prostora. Prostrani dnevni boravak povezan je s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući ugodan otvoreni prostor koji je idealan za svakodnevni život i zabavu. Veliko kupatilo i zaseban WC pružaju praktičnost, dok je ostava iza kuhinje savršeno mjesto za dodatnu pohranu. Stan također uključuje izlaz na natkrivenu terasu od 26 m2 s pogledom na vrt, idealno mjesto za opuštanje na otvorenom. Dodatna terasa od 7 m2 okrenuta prema prednjoj strani zgrade pruža dodatni prostor za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju. Centralno grijanje osigurava udobnost tijekom cijele godine, dok su sve potrebne infrastrukture (voda, struja, plin) već instalirane.

Ova jedinstvena nekretnina nudi priliku za udoban život u srcu Rovinja, idealnu za obiteljski život ili kao investiciju s visokim potencijalom. Ne propustite priliku posjetiti ovaj

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine