Stan/Apartman Rovinj, 100m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

360.000€

3 600 €/m2

Tip

Stan

Površina

100 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
360.000€
Površina
100 m2 (3 600 €/m2)
Kat
4
Ažuriran
17.09.2024
ID
61263

Opis

Istra, Rovinj,

Rovinj, dragulj Istre, poznat je po svojoj vrhunskoj turističkoj ponudi i statusu šampiona turizma. Osim toga, ovaj prekrasan grad nudi i mirne rezidencijalne četvrti idealne za obiteljski život. Ova zgrada smještena je u neposrednoj blizini mora i centra grada, s brojnim sadržajima za visoku kvalitetu života na dohvat ruke.

Stan se nalazi na četvrtom, ujedno i posljednjem katu zgrade, s krovištem iznad. Prostire se na gotovo 100 m2 i sastoji se od pažljivo dizajniranih prostora koji osiguravaju udobnost i funkcionalnost. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak, idealan za obiteljska druženja, s direktnim izlazom na balkon koji pruža prekrasan pogled. Gostinjski WC smješten je u blizini dnevnog boravka.
Kuhinja je odvojena i potpuno opremljena, s izlazom na loggiu, savršenu za uživanje u jutarnjoj kavi. Iz kuhinje se ulazi u praktičnu špajzu i dodatnu sobu koja trenutno služi kao vešeraj. Spavaći dio stana je odvojen za maksimalnu privatnost i mir. Predsoblje vodi u modernu kupaonicu i tri prostrane spavaće sobe, svaka s dovoljno prostora za ormare i osobne stvari. Stanu pripada i drvarnica u podrumu zgrade, pružajući dodatni prostor za pohranu. Parkirališna mjesta su uvijek dostupna u okolici zgrade, što olakšava svakodnevni život.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za obiteljski život u Rovinju! Blizina škole, vrtića, mora i ostalih sadržaja osigurava vrhunsku kvalitetu života. Kontaktirajte nas danas i osi

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine