Stan/Apartman Rovinj, 100m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

205.000€

2 050 €/m2

Tip

Stan

Površina

100 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
205.000€
Površina
100 m2 (2 050 €/m2)
Površina placa
625
Kat
3
Ažuriran
05.10.2024
ID
38083

Opis

Istra, Rovinj,

Ovaj stan je smješten u jednom od najmirnijih dijelova grada, tik uz prekrasno Jadransko more i šarmantnu plažu. Njegova nevjerojatna lokacija omogućuje vam da u samo jednoj minuti stignete do obale i uživate u blagodatima mora.

Ali to nije sve! Ono što ovu lokaciju čini zaista posebnom je njezina iznimna blizina centra Rovinja i svega što on nudi. Svega nekoliko minuta vožnje automobilom je dovoljno da se nađete usred živahnog centra grada, gdje ćete se prepustiti bogatom kulturnom naslijeđu, raznolikoj gastronomiji i živopisnim događanjima. Ova sjajna kombinacija omogućuje vam da uživate u miru i privatnosti svog stana, dok vam centar grada pruža dinamičnu i uzbudljivu atmosferu za sve one koji žude za akcijom.

Sam stan prostire se na impresivnih 100.4m2 i smješten je na trećem katu. Sastoji se od tri prostrane prostorije: kuhinje, sobe i dnevnog boravka te kupaonice. Posebna značajka su dva balkona s istočne i zapadne strane, pružajući vam očaravajući pogled na okolinu. Trenutni vlasnik je pametno preuredio stan u dvije jedinice namijenjene najmu - dva ugodna dvosobna stana koja su potpuno funkcionalna i spremna za iznajmljivanje, što predstavlja izvrsnu poslovnu priliku. Međutim, uz malo prilagodbe, stan se može vratiti u svoje izvorno stanje i stvoriti vlastiti miran kutak za vaš život.

Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto u okućnici, što je neprocjenjiva prednost u ovom prometno popularnom području Rovin

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine