ROVINJ, STAN U CENTRU

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

177.000€

5 531 €/m2

Tip

Stan

Površina

32 m2

Struktura

1

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1
Cijena
177.000€
Površina
32 m2 (5 531 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
90m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
24.09.2024
ID
63763

Opis

ROVINJ, u ponudu smo dobili stan u strogom centru grada na atraktivnoj lokaciji, površine 32 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaone i open space prostora gdje je na šarmantan i funkcionalan način iskorišten raspoloživi prostor tj. smješteni su kuhinja sa blagovaonom i spavaći dio.
Stan je kategoriziran za turistički najam, namješten i kao takav se prodaje.

Smješten na zapadnoj obali Istre, Rovinj je danas jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Poznat i kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih gradova na Mediteranu, Rovinj već desetljećima privlači velik broj turista, a većina mu se vjerno vraća iz godine u godinu. Razlog tome treba potražiti u dašku prošlih vremena koji ćete osjetiti dok šetate zbijenim uličicama staroga grada izgrađenog na otoku, koji je tek u 18.st. spojen s kopnom. Osvojit će vas i njegovih 22 otoka i otočića, ugodna mediteranska klima, pažljivo osmišljene zelene površine, čistoća i uređenost ulica, ljubaznost lokalnog stanovništva te brojne manifestacije.
Rovinj na vrlo zanimljiv način spaja tradiciju malog ribarskog mjesta, koju još i danas možete osjetiti tijekom tradicionalnih ribarskih fešti ili u nekom od Spacia (nekad vrlo popularnih okupljališta ribara), s modernim turističkim trendovima, bogatom gastro-enološkom ponudom te visokim standardom usluge.
Istovremeno, grad podno crkve Sv. Eufemije omiljeno je okupljalište umjetnika iz cijeloga svijeta. Uz brojne galer

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine