ISTRA, ROVINJ - Prodaja dvosobnog stana na atraktivnoj lokaciji !

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

420.000€

5 250 €/m2

Tip

Stan

Površina

80 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
420.000€
Površina
80 m2 (5 250 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
50427

Opis

ISTRA, ROVINJ - Prodaja dvosobnog stana na atraktivnoj lokaciji (400 m od mora i centra starog grada) !
Jedan od 'najfotogeničnijih' gradića na Mediteranu, nekada ribarski, danas je turističko središte. Udaljen 40-ak kilometara od Pule, Rovinj-Rovigno je od davnina poznat kao grad povoljnih i blagotvornih klimatskih obilježja. Tako se i danas njegovi ljudi ponose tom dugom tradicijom i 'bore' se za titulu 'zdravog grada'... Ostalo je priroda djelo. Cijela obala sa svojih dvadeset i dva otoka je područje zaštićene prirodne baštine.
Na prvom katu uredne zgrade nalazi se dvosobni stan od 80m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika,dnevnog boravka,dvije spavaće sobe,kuhinje,blagovaonice,kupatila te ostave.Svaka soba ima svoj posebni izlaz na svoj balkon.Posljednja renovacija nekretnine bila je 2020. godine kada su promijenjeni podovi kao i instalacije vode i struje. Koncept grijanja je na klima uređaje, norveške radijatore i električni kamin u dnevnom boravku.Stan se prodaje kompletno namješten.U prizemlju zgrade se nalazi drvarnica koja pripada stanu.
Zbog svoje blizine starog grada i mora koje je doslovice 5 minuta hoda pješke, stan je prilika za obitelj kao i za turistički najam.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola Baltić. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic.elite@gmail.com
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine