Istra - ROVINJ, luksuzan stan u prizemlju novogradnje s pogledom na more, b

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.050.000€

8 015 €/m2

Tip

Stan

Površina

131 m2

Struktura

4

Grijanje

Klima uređaj,Podno grijanje

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
1.050.000€
Površina
131 m2 (8 015 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj,Podno grijanje
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
11.07.2024
ID
57671

Opis

Istra - ROVINJ, luksuzan stan u prizemlju novogradnje s pogledom na more, blizina mora!
U Rovinju, za mnoge najljepšem gradu na Jadranu i poznatom turističkom biseru, u izgradnji je luksuzna stambena građevina koja će imati tri etaže sa šest stanova.Sjajna lokacija nedaleko od centra i Starog grada i u blizini više prekrasnih rovinjskih plaža te s pogledom na more čak i s prizemne etaže.
Gradi se pomno odabranim i najkvalitetnijim materijalima; vanjski zidovi grade se opekom, izolacija je debljine 10 cm, unutarnji zidovi građeni su Knauf sistemom s odličnom zvučnom i termo izolacijom.
Zgrada je opremljena dizalom. Orijentirana jugozapad - sjeveroistok.Svi stanovi imaju tri spavaće sobe opremljene troslojnim parketom, luksuznu keramiku velikih formata u ostalim dijelovima stana i na terasama, visokokvalitetne sanitarije u kupaonici, podno grijanje, dizalice topline, sistem hlađenje - grijanje, protuprovalna i protupožarna vrata, ALU stolariju s elektro podizačima roleta, video nadzor i video portafon u svakom stanu.
Stan S2 nalazi se u prizemlju zgrade i sadrži:hodnik s garderobom, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu s predivnim pogledom na more, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, jedan wc, spremište i nenatkrivenu terasu, sveukupne obračunske kvadrature 131,18 m2.Stanu još pripadaju: spremište, vrt, bazen te dva parkirna mjesta u garaži s liftom.
Planirani dovršetak objekta je druga polovica 2025.godine.Rezervacije primamo, ostala su još tri stana, ne propustite!
Za informacije i razgled kontaktirajte:Agent: Jadranka K. ǀ Mob: 091 250 2... Prikaži broj ǀ E-mail:jadranka.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
J K
Mobilni telefon
+ 385 95 595 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine