ISTRA, ROVINJ - 3SS+DB obiteljski stan u blizini centra grada

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

350.000€

4 666 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
350.000€
Površina
75 m2 (4 666 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.06.2024
ID
53699

Opis

ISTRA, ROVINJ - Uređen i komotan obiteljski apartman smješten u mirnome dijelu predgrađa, nadomak centra grada i predivnih plaža.

Na svega par minuta vožnje od nezaobilaznog centra grada Rovinja smjestio se ovaj atraktivan obiteljski stan. Riječ je obnovljenome stanu smještenome u manjoj zgradi sa svega nekoliko stambenih jedinica. Stan se nalazi na mirnoj i tihoj lokaciji vrijednoj vaše pažnje, udaljen od gužvi i buke, a sve što vam je potrebno za svakodnevni život nalazi se na svega 500 m od stana.

OPIS STANA:
Ovaj uređeni stan smješten je na drugome katu manje privatne zgrade, a prostire se na ukupnih 75,79m2 stambene površine.
Posebnost ovoga stana je što je trenutno podijeljen na dvije jedinice, dok je uz manje i jednostavne preinake moguće ga povezati u jednu cjelovitu jedinicu.
Tako prvu manju jedinicu predstavlja veća spavaća soba, hotelskoga tipa, koja zapravo posjeduje svoj spavaći dio, manji dnevni sjedeći dio, vlastitu kupaonicu i predivnu terasu s pogledom prema zelenilu.
Druga veća jedinica, predstavlja stan s dvije spavaće sobe od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu, a jedna od njih posjeduje i vlastitu terasu s pogledom prema zelenilu, uz to sastoji se i od dnevnoga prostora s kuhinjom i manjim dnevnim boravkom. Neizostavno je spomenuti da uz nekoliko manjih preinaka je moguće prvu i drugu jedinicu povezati u jedan stan i tako dobiti veći stambeni prostor koji bi se sastojao od 3 spavaće sobe ili u kojemu je moguće

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine