ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB dizajnerski stan u strogom centru grada

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

390.000€

7 090 €/m2

Tip

Stan

Površina

55 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
390.000€
Površina
55 m2 (7 090 €/m2)
Površina placa
15
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
250m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.09.2024
ID
48817

Opis

ISTRA, ROVINJ - 2SS+DB stan smješten u strogome centru grada u potpunosti renoviranoj manjoj zgradi s dvije stambene jedinice.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetni dizajnerski stan smješten u strogome centru grada Rovinja. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od svega dvije stambene jedinice, a jedna od njih je ovaj stan. Zgrada je u potpunosti renovirana kao i stan, postavljena je nova fasada i novi krov čime je ovaj stan posebno zanimljiv za sve one koji traže vlastiti kutak u rajskom Rovinju.

OPIS STANA;
Ulazom u zgradu stanu se pristupa na prvi katu uz pomoć renoviranoga privatnog stubišta i predvorja zgrade. Ulazom u stan nalazimo se u manjem predvorju koje nas dalje vodi prema otvorenome prostoru stana, tu se smjestio prostrani dnevni boravak, moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s blagovaonom. Stan posjeduje i veću spavaću sobu, kao i komotno moderno uređeno kupatilo, te i galeriju na kojoj se nalazi druga spavaća soba i prostor za opuštanje.

Osim toga, stanu pripada i dodatni prostor koji se nalazi odvojen od stana, a koji je moguće uz manju investiciju prenamijeniti u kvalitetnu SPA zonu, spremište, dodatni smještajni kapacitet ili nešto slično.

Jednako tako, na manjoj i privatnoj okućnici zgrade pred samim ulazom u zgradu, nalazi se terasa od 15m2 koju koristi ovaj stan tijekom toplijih ljetnih mjeseci.

DODATNE INFORMACIJE;
* Stan je u potpunosti renoviran, promijenjena je kompletna infrastruktura

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine