Zemljište Rovinj, 16.745m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

520.000€

31 €/m2

Tip

Plac

Površina

16745 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
520.000€
Površina
16745 m2 (31 €/m2)
Ažuriran
09.08.2024
ID
37740

Opis

Istra, Rovinj, predgrađe,

Rovinj, biser Istre i omiljena destinacija brojnih putnika iz cijelog svijeta, sada ima priliku ponuditi vam više od samo nevjerojatnih plaža i kulture. U blizini ovog prekrasnog grada, u idiličnom predgrađu, smjestilo se impozantno zemljište koje će vam omogućiti život u raju.

Ova nekretnina se prostire na 16.510 kvadratnih metara od čega 235 kvadratnih metara pripada pristupnom putu i okružena je čarobnim mediteranskim krajolikom. More je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje automobilom, što vam omogućuje da uživate u morskim radostima kad god to poželite. Osim lokacije koja će vas ostaviti bez daha, ovdje su i praktični aspekti koji čine ovo zemljište još primamljivijim. Pristup zemljištu je osiguran putem pristupnog puta, a struja i voda su dostupni odmah do parcele. Na zemljištu se nalazi već ucrtani objekt koji možete obnoviti i proširiti prema vlastitim željama i potrebama. Ovdje stvarate svoj vlastiti raj prema vlastitom dizajnu.

Ovo je vaša prilika za ostvariti svoje snove o životu u Istri.

Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku da postanete vlasnikom ove nevjerojatne nekretnine. Bez obzira jeste li investitor u potrazi za turističkim projektom ili obitelj koja traži svoj mirni kutak na obali Jadranskog mora, ovo zemljište ima sve što vam je potrebno. Zapamtite, prilike poput ove ne dolaze često. Obratite se danas kako biste saznali više o ovoj nekretnini i koracima koje trebate poduzeti

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine