Rovinj, Mirna moderna prizemnica s bazenom

Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.016.750€

9 159 €/m2

Tip

Kuća

Površina

111 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
1.016.750€
Površina
111 m2 (9 159 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
16.09.2024
ID
49520

Opis

Rovinj, Mirna moderna prizemnica s bazenom

Predstavljamo suvremenu, novoizgrađenu kuću u mirnom okruženju Rovinja, savršenu za one koji traže spoj modernog života i mirne atmosfere. Ova elegantno dizajnirana rezidencija, okružena bujnom zelenilom i obiteljskim kućama, nudi mirno utočište samo nekoliko minuta od živahnog centra Rovinja. Sa ukupnim stambenim prostorom od 110,74 m², dom je promišljeno raspoređen s otvorenim planom dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, stvarajući toplo okruženje za zabavu i opuštanje.

Kuća ima dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što osigurava privatnost i udobnost. Dodatne pogodnosti uključuju gostinjski WC, prostranu terasu za vanjsku blagovaonicu i privatni bazenski prostor savršen za sunčanje i odmor. Uređeni vrt ne samo da pojačava šarm nekretnine već također pruža dovoljno prostora za vanjske aktivnosti i parkiranje za dva vozila.

Ovaj dom utjelovljuje suštinu modernog življenja na poželjnoj lokaciji, nudeći idiličan način života sa svojim stilskim interijerima, funkcionalnim rasporedom i blizinom kulturnih i prirodnih atrakcija Rovinja. Sjajan primjer elegancije i praktičnosti, idealan je izbor za one koji žele visokokvalitetan životni prostor u slikovitom okruženju.

Istaknute lokacije:
Smještena u mirnom području blizu Rovinja, ova kuća idealno je pozicionirana za uživanje u miru područja dok je blizu gradskih sadržaja, prekrasnih plaža i povijesnih lokacija. Rov

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma