ISTRA, ROVINJ - Renovirana starina u samom centru grada

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.000.000€

6 666 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.000.000€
Površina
150 m2 (6 666 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
500m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
27599

Opis

ISTRA, ROVINJ - Apartmanska obiteljska kuća u samome centru starog grada

Najatraktivniji pitoreskni istarski grad Rovinj, sa starogradskom jezgrom pod UNESCO-ovom zaštitom, vječna je inspiracija romantičara i umjetnika i jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.
Smješten je na zapadnoj obali Istre i krasi ga izrazito razveden arhipelag s čak 14 otočića i 6 hridi duž 67 kilometara priobalja koje je zaštićena prirodna baština.
Prekrasna razvedena obala, specifična blaga mediteranska mikroklima, izvrsna gastronomska ponuda, cjelogodišnja kulturna događanja i simpatični i ljubazni domaćini čine ovo mjestašce čarobnim.

U samome centru romantičnog i nezaobilaznog grada Rovinja smjestila se starija kamena apartmanska kuća, okružena uskim kamenom popločenim ulicama svoje posjetioce ne ostavlja ravnodušnima. Kuća se sastoji od sveukupno 4 stambene jedinice smještenih unutar 150m2 stambenoga prostora. Svaka stambena jedinica posjeduje vlastiti zasebni ulaz, spavaću sobu, kuhinju, blagovaonu, dnevni boravak i kupaonu.

Prostor;
*Prva stambena jedinica se nalazi na prizemlju s vlastitim i zasebnim ulazom direktno s ulice i pješačke zone. Tu su se smjestili u jednome prostoru kuhinja, blagovaona i dnevni boravak/spavaća soba. Ovoj jedinici pripada i dodatni prostor koji se trenutno koristi kao spremište, a gdje se nalaze sve potrebne instalacije za odvojenu kuhinju i blagovaonu čime bi se dobilo na kvadraturi i prostoru.
*

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine