Rovinj, Istra - Moderna vila s unutarnjim i vanjskim bazenima

Rovinj, Rovinj, Hrvatska

850.000€

2 428 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
850.000€
Površina
350 m2 (2 428 €/m2)
Udaljenost od mora
20000m
Ažuriran
04.10.2024
ID
51087

Opis

Rovinj, Istra - Moderna vila s unutarnjim i vanjskim bazenima

Smještena 20 km od kristalno čistog Jadranskog mora i očaravajućeg grada Rovinja, ova moderna dvokatnica nudi mir i praktičnost, uz neposrednu blizinu svih važnih sadržaja. Prizemlje se otvara u prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, sve s neometanim pristupom pokrivenim vanjskim terasama. Također se na prizemlju nalazi spavaća soba, kupaonica, prostorija za pohranu, unutarnji bazen s tušem, infracrvena sauna i prostor za druženje opremljen stolnim nogometom.

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju svoje male terase, dok treća pruža ekskluzivan pristup prostranoj krovnoj terasi. Na ovom katu također se nalaze tri dodatne kupaonice. Prostrano imanje krasi pažljivo uređen vrt, privlačan vanjski bazen, dječje igralište i osigurano, ograđeno parkiralište za dva do tri vozila. Privatnost je zajamčena živicom koja okružuje vrt.

Rezidencija koristi toplinsku pumpu za učinkovito grijanje i hlađenje, s podnim grijanjem na prizemlju i ventilskim konvektorima na prvom katu. Dodatno, solarni paneli instalirani na krovu osiguravaju toplu vodu. Ova nekretnina se nudi na prodaju potpuno namještena i opremljena, spremna za doček novih vlasnika.

Rovinj, sa svojom slikovitom obalom i bogatom poviješću, pruža jedinstvenu kulisu za ovu vilu. Blizina mora i lokalnih atrakcija, u kombinaciji s mirnom lokacijom i sveobuhvatnim sadržajima, čini ovu nekretnin

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma