Kuća Rovinj, 750m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

3.500.000€

4 666 €/m2

Tip

Kuća

Površina

750 m2

Struktura

15

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
15
Cijena
3.500.000€
Površina
750 m2 (4 666 €/m2)
Površina placa
1890
Ažuriran
09.09.2024
ID
37833

Opis

Istra, Rovinj, Rovinjsko selo,

Smješten u idiličnom Rovinjskom Selu, ovaj luksuzni hotel predstavlja savršenu kombinaciju blizine jednog od najčarobnijih istarskih gradova - Rovinja, i mirne oaze koja okružuje Rovinjsko Selo. Ovaj hotel je pravo malo carstvo luksuza. Sa svojih jedanaest elegantno uređenih smještajnih jedinica, pruža vam priliku da iskusite istarsku eleganciju u njenom najboljem izdanju. Svaka soba je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila najviše standarde udobnosti i stilskog luksuza.

Prostrana prostorija za objedovanje s izlazom na natkrivenu terasu omogućuje vam da uživate u svakom obroku uz prekrasan pogled na okućnicu. A govoreći o okućnici, tu se smjestio impozantni bazen od čak 80 m2 - pravo mjesto za osvježenje i opuštanje pod istarskim suncem. Hotel također nudi praktičan skladišni prostor u podrumu, idealan za održavanje hotela i udovoljavanje svim potrebama gostiju. S čak 12 parkirnih mjesta, od kojih je 7 natkriveno, vaši gosti će uvijek imati siguran i praktičan parking.

Sada je pravi trenutak da postanete vlasnikom ovog hotela koji je izgrađen s posebnom pažnjom prema detaljima i poslovnom usmjerenju. Ova nevjerojatna lokacija i luksuzni smještaj privući će brojne goste, čineći ovu investiciju izuzetno isplativom. Iskoristite ovu priliku i postanite dio istarske priče. Za više informacija i kako biste zakazali svoj ekskluzivni obilazak ovog hotela, kontaktirajte nas odmah. Ovo je vaša prilika da

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine