Kuća Rovinj, 420m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

720.000€

1 714 €/m2

Tip

Kuća

Površina

420 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
720.000€
Površina
420 m2 (1 714 €/m2)
Površina placa
1203
Ažuriran
05.10.2024
ID
39134

Opis

Istra, Rovinj, okolica

Rovinj, koji nosi titulu šampiona turizma, iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja iz cijeloga svijeta. Samim time, dolazi do razvoja grada i njegove okolice gdje su se smjestile razne kuće za bijeg iz gradske vreve. Jedna od takvih kuća, nalazi se na malom brežuljku te ima predivni otvoreni pogled na more i grad Rovinj. Nalazi se u mirnoj, slijepoj ulici što garantira mir i privatnost svojim stanarima.

Ova predivna kuća sastoji se prizemlja i kata sa približno 170m2 po etaži te prostrane okućnice od 1203m2 .

Stan u prizemlju ima veliki i osvijetljeni dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, walk in garderobom, kupaonicom, zasebnim wc-om i ostavom. Ovaj stan ima tri terase, dvije u dnevnom dijelu kuće te još jednu na koju se izlazi iz garderobe.
Vanjskim stepeništem se ide u stan na katu koji se sastoji od predsoblja i hodnika, dnevnog dijela sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicom, ostavom te zasebnim wc-om. Ovaj kat ima također ima i dvije dodatne sobe koje mogu služiti kao radna soba, spavaća soba ili pak neka multifunkcionalna soba, ovisno o željama budućeg vlasnika. Tu se nalaze dvije terase, jedna u spavaćoj sobi te jedna u dnevnom dijelu te se ovdje pruža prekrasan pogled na Rovinj i modro more.
Sve prostorije su iznimno osvijetljene i prostrane. Cijela kuća je klimatizirana te ima i centralno grijanje na plin te opremljenu kotlovnicu. Uz sve to, kuća je o

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine