Kuća Rovinj, 314m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

950.000€

3 025 €/m2

Tip

Kuća

Površina

314 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
950.000€
Površina
314 m2 (3 025 €/m2)
Površina placa
829
Ažuriran
16.09.2024
ID
37776

Opis

Istra, Rovinj, okolica,

Ova nevjerojatna kuća smještena je u blizini Rovinja, jednog od najpoznatijih turističkih mjesta u Istri. Nalazi se u mirnom kutku, daleko od gradske vreve, smještena u tihoj i privatnoj ulici. Ova lokacija nudi savršen spoj mira i blizine svim potrebnim sadržajima za kvalitetan život i odmor. S plažama, restoranima, trgovinama i atrakcijama Rovinja na samo kratkoj udaljenosti, ovo je prilika za život u oazi mira uz sve prednosti urbane blizine.

Impresivna kuća prostire se kroz tri etaže i ima ukupnu površinu od 314m2. U prizemlju se nalazi elegantan ulazni prostor koji vodi do stepeništa za gornje etaže, a tu je i praktičan gostinjski wc. Prizemlje se dijeli na dva dijela - jedan dio sadrži tehničku sobu i prostranu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom, dok drugim djelom dominira veliki dnevni boravak spojenim s modernom kuhinjom i blagovaonicom. Velike staklene stijene protežući se cijelom duljinom ovih prostorija osiguravaju obilje prirodnog svjetla kao i izlaz na natkrivenu terasu i dvorište s bazenom površine 40m2 pruža savršen kutak za opuštanje i zabavu.

Na prvom katu nalaze se tri udobne spavaće sobe, a jedna prostorija je otvorena za buduće vlasnike kako bi ju prilagodili svojim potrebama. U potkrovlju ove kuće, smještena je posebna stambena jedinica s velikim dnevnim boravkom i kuhinjom koja vodi na prostranu terasu s zadivljujućim pogledom na more i okolicu Rovinja. Dodatna soba u potkrovlju može po

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine