Kuća Rovinj, 232m2

Rovinj, Rovinj, Rovinj, Hrvatska

595.000€

2 564 €/m2

Tip

Kuća

Površina

232 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
595.000€
Površina
232 m2 (2 564 €/m2)
Površina placa
500
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
55589

Opis

Istra, Rovinj, okolica,

okružena obiteljskim kućama i zelenim oazama prirode, ova nekretnina nudi miran bijeg iz svakodnevnog života. No, samo nekoliko koraka dalje, u centru mjesta, pronaći ćete sve što vam je potrebno za visokokvalitetni život. Rovinj, s svojom slikovitom atmosferom, udaljen je tek nekoliko minuta vožnje, pružajući vam priliku da uživate u bogatoj ponudi turističkih atrakcija kad god to poželite.

Ova impozantna dvojna kuća prostire se na 200m2 i predstavlja vrhunac modernog stila i udobnosti. Prizemlje oduzima dah svojim dobro osmišljenim rasporedom, uključujući gostinjski WC, prostranu dnevnu sobu koja je povezana s kuhinjom i blagovaonicom, te jednu spavaću sobu za dodatnu privatnost. Velike staklene stijene otvaraju se prema prekrasno uređenoj okućnici s vanjskom terasom, ljetnom kuhinjom te sunčalištem uz grijani bazen.

Gornja etaža domaće oaze krije tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i pristupom zajedničkoj terasi. U podrumu, otkrijte garažu, dodatnu ostavu i kotlovnicu, pružajući potpunu funkcionalnost i praktičnost.

Ova nekretnina nije samo dom, već i investicija u kvalitetan život ili unosan turistički najam. Smještena u blizini Rovinja, pruža jedinstvenu priliku da spojite blizinu urbanog života s idiličnom privatnošću. Ne propustite priliku biti vlasnikom ove moderne oaze u Istri. Kontaktirajte nas odmah i doživite vrhunski luksuz u srcu prirode!


ID KOD AGENCIJE: 1018-12

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine