Izvanredna kamena vila s bazenom u istarskom zaleđu

Rovinj, Rovinj, Hrvatska

1.050.000€

3 535 €/m2

Tip

Kuća

Površina

297 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.050.000€
Površina
297 m2 (3 535 €/m2)
Udaljenost od mora
16000m
Ažuriran
04.10.2024
ID
43277

Opis

Izvanredna kamena vila s bazenom u istarskom zaleđu

Otkrijte ovu izvanrednu kamenu vilu, savršenu kombinaciju rustikalnog šarma i modernog luksuza, smještenu u mirnom zaleđu blizu Kanfanara, Istre. Smještena samo 23 km od živahnog grada Poreča i 26 km od šarmantnog Rovinja, ova nekretnina je idealno povlačenje za do 8 gostiju, nudeći dva klimatizirana nivoa elegantnog životnog prostora.

Prizemlje otkriva udoban dnevni boravak s kaminom i satelitskom TV, koji vodi na prostranu natkrivenu terasu opremljenu blagovaonskim stolom, prostorom za roštilj i udobnim prostorom za sjedenje. Kuća također nudi prostranu, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, uz zgodno smješten tuš/WC na terasi i odvojeni WC u dnevnom boravku. Na prvom katu su četiri dvokrevetne spavaće sobe, svaka s vlastitim tušem/WC-om. Jedna spavaća soba ima bračni krevet i vlastiti balkon, dvije imaju bračne krevete, a posljednja nudi dva odvojena kreveta, udovoljavajući različitim potrebama.

Ova vila, lijepo namještena u luksuznom, rustikalnom dizajnu u stilu dvorca, obećava gostima izuzetno ugodan boravak. Svaka soba nudi zadivljujući panoramski pogled na more s balkona na gornjem katu, dodajući mirnoj atmosferi vile.

Gosti mogu uživati u jedinstvenim zajedničkim sadržajima vile, rijetkim za kuće za odmor u Istri. To uključuje dva teniska terena, višenamjenski sportski teren, teren za boćanje, vanjski teretanu, dječje igralište i vrt za berbu svježeg, organsk

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma