Elegantan stambeni kompleks u Rovinj, Istra: Idealna investicija blizu plaže

Rovinj, Rovinj, Hrvatska

3.000.000€

2 979 €/m2

Tip

Kuća

Površina

1007 m2

Struktura

14

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
14
Cijena
3.000.000€
Površina
1007 m2 (2 979 €/m2)
Udaljenost od mora
600m
Ažuriran
13.07.2024
ID
46101

Opis

Elegantan stambeni kompleks u Rovinj, Istra: Idealna investicija blizu plaže

Smješten u mirnom okruženju Rovinj u Istri, samo 600 metara od predivnih plaža, na raspolaganju je sofisticirana stambena zgrada. Ova nekretnina se ponosi jedinstvenom arhitekturom raspoređenom na četiri etaže, nudeći mješavinu stila i funkcionalnosti.

Podrum sadrži tri ugodna studio apartmana, uz dodatnu pogodnost garaže. Povišeno prizemlje dom je prostranom petosobnom apartmanu s dnevnim boravkom, prostorom za blagovanje, kuhinjom, dvije terase, kupaonicama i toaletom. Prvi i drugi kat dom su za četiri apartmana, od kojih su dva s jednom, a dva s dvije spavaće sobe, svaki pružajući ugodno iskustvo stanovanja. Potkrovlje sadrži dva dodatna dvosobna apartmana, osiguravajući dovoljno prostora za stanare ili goste. Svaki apartman u ovoj zgradi ukrašen je s barem jednom terasom, dodajući njegovom šarmu.

Nekretnina je povezana elegantnim stubištem, s mogućnošću instalacije dizala za poboljšanu pristupačnost. Grijanje na lož ulje zagrijava cijelu zgradu, a svaka jedinica opremljena je s barem jednim klima uređajem za tople ljetne dane. Dvorište nekretnine uključuje sedam vanjskih parking mjesta i dva garažna mjesta, pružajući dovoljno prostora za parkiranje stanara i posjetitelja.

Ova nekretnina predstavlja izvanrednu investicijsku priliku, nudeći prostrane životne prostore, više stambenih jedinica i zavidnu lokaciju blizu plaža i živopisnog centra Rovi

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma