Stan/Apartman Rijeka, 60m2

Rijeka, Zamet, Rijeka, Hrvatska

187.000€

3 116 €/m2

Tip

Stan

Površina

60 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
187.000€
Površina
60 m2 (3 116 €/m2)
Kat
13
Grijanje
1
Ažuriran
05.10.2024
ID
64461

Opis

Rijeka, lijep stan na odličnoj lokaciji.

Prodaje se jednosoban stan s dnevnim boravkom, smješten na 13. katu uredne i moderno obnovljene zgrade s 16 katova, u mirnoj riječkoj četvrti.
Zgrada je opremljena s dva velika lifta i prilagođena potrebama osoba s invaliditetom, a nova termo fasada doprinosi energetskoj učinkovitosti te niskim troškovima grijanja.
Stan po specifikaciji ima 54,5 kvadratnih metara no sadašnji vlasnici su zatvorili hodnik koji pripada stanu stoga u naravi stan ima 60 kvadratnih metara.

Sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i prostranog dnevnog boravka s izlazom na lođu, s koje se pruža spektakularan pogled na Opatiju i Kvarnerski zaljev.
Zapadna orijentacija osigurava obilje sunčeve svjetlosti i predivne zalaske sunca, dok prozori iz kuhinje i spavaće sobe, okrenuti prema sjeveru, nude prekrasan pogled na okolni krajolik.

Stan je vrlo tih i miran, zahvaljujući visokoj katnosti i slabom prometu u okolici, a do popularnih riječkih plaža može se stići za desetak minuta hoda ili par minuta vožnje.
Blizina centra Rijeke i Opatije omogućuje brz pristup svim sadržajima, a prometno čvorište u blizini povezuje vas s cijelom regijom.
Ispred zgrade je prostrani parking te pruža zadovoljavajući broj parkirnih mjesta za sve stanare.

Unutrašnjost stana je renovirana 2022. godine. Spavaća soba i dnevni boravak imaju originalne hrastove parkete u izvrsnom stanju, dok su kuhinja i kupaonica potpuno no

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine