RIJEKA, TURNIĆ - novoadaptiran 2S+DB, balkon, pogled na more

Rijeka, Turnić, Rijeka, Hrvatska

195.000€

3 362 €/m2

Tip

Stan

Površina

58 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
195.000€
Površina
58 m2 (3 362 €/m2)
Kat
2
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
56489

Opis

RIJEKA, TURNIĆ - novoadaptiran 2S+DB, balkon, pogled na more

Ovaj predivan stan na Turniću, smješten na drugom katu uredne i dobro održavane zgrade, savršeno je prilagođen za obiteljski život. S južnom orijentacijom, stan je obilježen obiljem prirodnog svjetla, pružajući topao i ugodan ambijent tijekom cijelog dana. Prostor je kompletno adaptiran i spreman za useljenje, osiguravajući modernu udobnost i funkcionalnost.

Stan se prostire na 58m2 te obuhvaća prostrani dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoreni koncept idealan za obiteljska druženja i zabavu. Dvije udobne spavaće sobe nude dovoljno prostora za miran odmor, dok moderna kupaonica zadovoljava sve potrebe suvremenog života. Hodnik povezuje sve prostorije, dodatno naglašavajući funkcionalnost i praktičnost stana.

Posebnu čar ovom stanu daje balkon s kojeg se pruža pogled na more, savršeno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju uz zalazak sunca.

Lokacija stana na Turniću idealna je za obitelji, jer se nalazi na nekoliko minuta hoda od svih važnih sadržaja. Blizina škola, vrtića, trgovina i javnog prijevoza čini svakodnevni život jednostavnim i praktičnim.

Ova nekretnina predstavlja rijetku priliku za one koji traže spoj udobnosti, modernog dizajna i savršene lokacije. Ne propustite priliku da ovaj predivan stan postane vaš novi dom.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima posl

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine