RIJEKA, TURNIĆ - 2SKL u fazi uređenja na super lokaciji!

Rijeka, Turnić, Rijeka, Hrvatska

199.000€

3 262 €/m2

Tip

Stan

Površina

61 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
199.000€
Površina
61 m2 (3 262 €/m2)
Kat
1
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
12.07.2024
ID
26950

Opis

RIJEKA, TURNIĆ - 2SKL u fazi uređenja na super lokaciji!

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije sobe, kuhinje s blagovaonicom, ostave, kupaonice i velikog balkona. Međutim, postoji mogućnost uređenja stana tako da se dobiju dvije spavaće sobe te dnevni boravak s blagovaonicom/kuhinjom (2S + DB). Stan je orijentiran prema istoku, ima djelomičan pogled na more te se može uživati u prirodnoj svjetlosti tijekom cijelog dana.

Trenutno je u fazi završetka kompletnog renoviranja. Ugrađivani su kvalitetni materijali u renovaciju, kompletno je uređena voda i struja, kupaonica, svi plafoni i zidovi gletani (mrežice). Postavljena su i dva nova radijatora, a ostali radovi su u tijeku. Sve je rađeno za vlastiti život ugođaj i život vlasnika u nekretnini, međutim zbog preseljenja u drugi grad stan se daje na prodaju. Stan posjeduje toplu vodu, kao i dva vodomjera, za hladnu i toplu vodu. U zgradi postoji i mogućnost odjave sa centralnog grijanja. Cijela zgrada je pokrivena video nadzorom, također, zgrada posjeduje lift, ispred zgrade se nalazi besplatni parking s velikom garažom što je jedinstven slučaj za grad Rijeku.

Mikrolokacija stana je odlična, nalazi se u blizini svih sadržaja potrebnih za život. Blizina škole, vrtića, fakulteta, ljekarne, trgovačkog centra, trgovina mješovite robe, benzinske pumpe, autobusne stanice.

Mogućnost kupovine preko kredita i stavljanja stana pod hipoteku.
Postoji mogućnost dogovora sa kupcem o cijeni, ovi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine