TRSAT, PENTHOUSE S PANORAMSKIM POGLEDOM

Rijeka, Trsat, Rijeka, Hrvatska

416.000€

3 781 €/m2

Tip

Stan

Površina

110 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
416.000€
Površina
110 m2 (3 781 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Ažuriran
06.08.2024
ID
44170

Opis

TRSAT, u ponudu smo dobili penthouse od 110 m2 s jedinstvenim panoramskim pogledom cijelog Riječkog zaljeva. Stan je u roh bau fazi i prodaje se kao takav. Projektiran je kao dvosobni s dnevnim boravkom. Sastoji se od kuhinje i blagovaone, prostranog dnevnog boravka s izlazom na balkon, tri sobe od kojih dvije imaju izlaz na vlastiti balkon, kupaonice i wc-a. Dvije sobe su sjeverne orijentacije dok je master bedroom južne orijentacije s otvorenim pogledom na grad i more.
Stan ima pregradne zidove i djelomično provedene elektro instalacije, a ostalo budući vlasnik može urediti prema vlastitim željama. Grijanje je predviđeno na struju, a ima i dimnjak kao opciju grijanja na drva. Stan se nalazi u kući izuzetno kvalitetne gradnje na vrlo atraktivnoj lokaciji s nevjerojatnim pogledom, u blizini svih sadržaja nekoliko minuta pješke od Svetišta Majke Božje Trsatske. Ima vlastito stepenište kojim se dolazi do terase na ulazu, a budući vlasnik može izvesti i lift u stan.


Trsat je s crkvom Blažene Djevice Marije te franjevačkim samostanom, najstarije marijansko svetište u Hrvatskoj. Prvo naselje Tarsatica, grad-utvrda nalazilo se na mjestu današnjeg Starog grada, kao važno obrambeno rimsko uporište u IV stoljeću, razorena 799. od Franaka u borbi sa Hrvatima, prilikom čega na obroncima brda pogiba i markgrof Erik. Samo ime moglo bi biti od keltskog naziva Tarsa, u značenju 'brdo uz rijeku' . Na mjestu bivše Tarsatice u 13. stoljeću razvio grad Rek

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine