Stan/Apartman Rijeka, 115,96m2

Rijeka, Trsat, Rijeka, Hrvatska

270.000€

2 347 €/m2

Tip

Stan

Površina

115 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
270.000€
Površina
115 m2 (2 347 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Ažuriran
19.09.2024
ID
63155

Opis

Rijeka, komforan stan na traženoj lokaciji.

Prostrani stan površine 115,96 m², od čega 106,42 m² otpada na zatvoreni stambeni dio, smješten je u visokom prizemlju zgrade s ukupno četiri stana raspoređena na tri etaže. Stan je iznimno uredan, lijepo uređen i prodaje se namješten, uz mogućnost dogovora s vlasnicima. Nalazi se u atraktivnoj, traženoj riječkoj četvrti, u mirnoj ulici blizu svih sadržaja te u neposrednoj blizini centra grada, uz odličnu povezanost javnim prijevozom. Posebno je značajna blizina Sveučilišnog kampusa, što ovu nekretninu čini idealnom za studente ili zaposlenike kampusa.

Stan se sastoji od prostrane ulazne verande, iz koje hodnik vodi do tri spavaće sobe, kupaonice te otvorenog koncepta kuhinje, blagovaonice i velikog dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu s roštiljem, savršenu za druženja na otvorenom. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na balkon s pogledom na more i okolicu. U ulaznoj verandi nalazi se dodatni sanitarni čvor, koji istovremeno služi kao praonica.
Stan ima dimnjak te kamin na drva, a ugrađen je i klima uređaj.

Stan je izuzetno prostran i pruža obilje prostora za udoban život. Njegova jedinstvenost ogleda se u mogućnosti lakoće preinake u dva odvojena stana zahvaljujući konfiguraciji koja omogućuje više ulaza. Vlasnik u istoj zgradi prodaje i manji stan, što ovu nekretninu čini atraktivnom za višečlane obitelji ili kao investiciju.

Ukratko, ovo je idealan dom z

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine