SRDOČI, OBITELJSKI STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI SAMO KOD NAS!!

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

375.000€

3 000 €/m2

Tip

Stan

Površina

125 m2

Struktura

4

Grijanje

Zajednička kotlovnica

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
375.000€
Površina
125 m2 (3 000 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Zajednička kotlovnica
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
64532

Opis

SRDOČI, EKSKLUZIVNO U NAŠOJ PONUDI je ovaj trosoban stan s dnevnim boravkom ukupne površine 125,44 m2. Obiteljski stan odličnog rasporeda s tri lođe i predivnim pogledom na more predstavlja savršeno mjesto za stanovanje.
Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka blagovaonom povezanog s velikom kuhinjom iz kojih se izlazi na lođu. U tom su dijelu i manja spavaća soba, toalet, ostava i kupaona. U odvojenom spavaćem dijelu nalaze se dvije spavaće sobe, garderoba i veća kupaona.
Stanu pripada ostava, a prostrani parking nalazi se uz zgradu. Zajednička je kotlovnica te se troškovi grijanja dijele po potrošnji. Stan je sunčan i topao te su režijski troškovi za veliki stambeni prostor, niži. Prodaje se djelomično namješten.
Svi su potrebni sadržaji u blizini, a odlična je prometna povezanost sa središtem Rijeke i okolicom.

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.
Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život. Relativno noviji riječki kvart možemo opisati kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povije

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine