SRDOČI, NOVOUREĐEN DVOSOBAN STAN

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

170.000€

2 741 €/m2

Tip

Stan

Površina

62 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
170.000€
Površina
62 m2 (2 741 €/m2)
Kat
Suteren
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Ažuriran
19.09.2024
ID
62719

Opis

SRDOČI, u ponudi je dvosoban stan s dnevnim boravkom ukupne površine 62,17 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s blagovaonom i kupaone. Iz dnevne sobe izlazi se na lođu, a pripada mu i drvarnica. Stan je južne orijentacije s pogledom na zelenilo, u mirnom, uređenom i lijepom okruženju. Idealan za stanovanje obitelji s djecom.
Kompletno je i temeljito adaptiran cijeli stan te su postavljena nova PVC stolarija, sobna i ulazna vrata. Bit će postavljene i nove podne obloge, u sobama kvalitetni laminat, a u ostatku stana kvalitetna keramika.
Imamo ključ.

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.
Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život. Relativno noviji riječki kvart možemo opisati kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povijesti školstva i sporta. Osnovna škola „Srdoči” otvorena je davne 1986.godine te od tada svake godine upisuje sve veći broj djece zbog brojnih sadržaja koje nudi.

Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Azalea Kegalj
agentica s licencom
+3

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine