RIJEKA, SRDOČI - SAMO KOD NAS adaptirani 2S+DB s lođom na odličnoj lokaciji

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

240.000€

3 692 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
240.000€
Površina
65 m2 (3 692 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
63633

Opis

RIJEKA, SRDOČI - SAMO KOD NAS adaptirani 2S+DB s lođom na odličnoj lokaciji

Ovaj prekrasno adaptiran stan, smješten u visokom prizemlju (na visini prvog kata) uredne stambene zgrade odiše ugodom. Južna orijentacija osigurava obilje prirodnog svjetla i topline tijekom cijelog dana, čineći ga idealnim prostorom za opuštanje i svakodnevni život.

Stan se sastoji od dvije udobne spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na ukusno uređenu lođu, savršenu za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju. Kuhinja s blagovaonicom je funkcionalna i elegantna, pružajući dovoljno prostora za obiteljska okupljanja, dok je kupaonica moderna i praktična. Hodnik povezuje sve prostorije i dodatno doprinosi funkcionalnosti stana.

Moramo napomenuti kako uz stan dolazi i mogućnost najma privatnog parkirnog mjesta, što je ogromna prednost na lokaciji kao što je ova.

Stan se nalazi u samom centru Srdoča, što ga čini izuzetno privlačnim kako za život, tako i za najam. U blizini su svi potrebni sadržaji poput škola, vrtića, trgovina, te autobusnih linija, kafića i restorana, a sve je dostupno na samo nekoliko minuta hoda. Pruža mirno utočište u urbanom okruženju, savršeno za one koji traže ravnotežu između privatnosti i pristupačnosti. Idealna prilika za miran obiteljski život na odličnoj i traženoj lokaciji.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretni

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine