RIJEKA, SRDOČI - novouređeni 2S+DB, 71 m2, 1.kat, lođa, pogled na more

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

235.000€

3 309 €/m2

Tip

Stan

Površina

71 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
235.000€
Površina
71 m2 (3 309 €/m2)
Kat
1
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
56357

Opis

RIJEKA, SRDOČI - novouređeni 2S+DB, 71 m2, 1.kat, lođa, pogled na more

Ovaj elegantan stan smješten na Srdočima nudi idealan prostor za moderan obiteljski život. Nalazi se na prvom katu uredno održavane zgrade i pruža sve pogodnosti suvremenog stanovanja. Stan je prošle godine kompletno adaptiran, čime je osigurana visoka kvaliteta i funkcionalnost prostora.

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, koje su idealne za opuštanje i privatnost. Dnevni boravak je velik i svijetao, pružajući ugodan prostor za obiteljska okupljanja i opuštanje. Kuhinja je moderno opremljena i povezana s blagovaonicom, stvarajući idealno mjesto za pripremu i uživanje u obrocima. Hodnik povezuje sve dijelove stana, dok je kupaonica moderno uređena i funkcionalna. Također sadržava i ostavu koja pruža funkcionalnost i dodadtan prostor za pohranu.

Posebnu pogodnost stana lođa s koje se pruža pogled na more, Opatiju i Učku. Ovaj pogled je pravi užitak za oči, a još je bolji uz ispijanje jutarnje kave ili večernje druženje s prijateljima..

Stan se nalazi na iznimno traženoj lokaciji na Srdočima, u blizini svih važnih sadržaja kao što su škole, vrtići, trgovine i javni prijevoz. To ga čini idealnim za obitelji koje traže praktičnost i udobnost u svakodnevnom životu.

Sve ove karakteristike čine ovaj stan savršenim izborom za obiteljski život u mirnom i lijepom dijelu Rijeke. Prilika koju ne smijete propustiti!

Poštovani klijenti, agencijska provizija

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine