RIJEKA, SRDOČI - Dvosobni stan s dnevnim boravkom i pogledom na more

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

219.000€

3 220 €/m2

Tip

Stan

Površina

68 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
219.000€
Površina
68 m2 (3 220 €/m2)
Kat
3
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
20550

Opis

RIJEKA, SRDOČI - Dvosobni stan s dnevnim boravkom i pogledom na more
Sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, prostrane kuhinje s blagavaonicom, kupaonice i lođe. Pripada mu drvarnica od 2 m2 u suterenu. Stan ima PVCX stolariju. Namještaj uključen u cijenu. Grijanje na drva i preko klima uređaja. Stan se nalazi na Srdočima na odličnoj mikrolokaciji.

Također je moguća zamjena za jedan ili dva manja stana na zapadnom dijelu grada.

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.
Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život.
Relativno noviji riječki kvart možemo opisti kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povijesti školstva i sporta.
Osnovna škola „Srdoči” otvorena je davne 1986.godine te od tada svake godine upisuje sve veći broj djece zbog brojnih sadržaja koje nudi. Uz školsku sportsku dvoranu nezaobilazan prostor za odvijanje raznovrsnih sportskih aktivnosti je i vanjsko školsko igralište na koje je postavljena nova umjetna trava. Zbog svojih postignuća i projekata ponos je svih učenika, rodite

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine