RIJEKA, ŠKURINJE - novouređeni stan 3S+DB, 72m2, pogled na more

Rijeka, Škurinje, Rijeka, Hrvatska

230.000€

3 194 €/m2

Tip

Stan

Površina

72 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
230.000€
Površina
72 m2 (3 194 €/m2)
Kat
1
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.06.2024
ID
54717

Opis

RIJEKA, ŠKURINJE - novouređeni stan 3S+DB, 72m2, pogled na more

Ovaj predivan modernouređen stan na Škurinjama nalazi se na prvom katu zgrade i pruža spektakularan pogled na more. Stan je prostran i svijetao, s pažljivo osmišljenim rasporedom koji nudi maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe koje pružaju miran i ugodan prostor za odmor. Dnevni boravak s blagovaonicom je otvorenog plana, ispunjen prirodnim svjetlom, savršen za druženja i opuštanje s obitelji i prijateljima. Moderno uređena kuhinja opremljena je svim potrebnim aparatima i pruža ugodan prostor za pripremu obroka. Stan također ima elegantno uređenu kupaonicu i prostrani hodnik koji dodatno doprinosi osjećaju prostranosti i ugodnosti.

Poseban šarm ovom stanu daje balkon s kojeg se pruža predivan pogled na more, idealan za opuštanje uz jutarnju kavu ili večernji zalazak sunca.

Lokacija stana je odlična, smještena svega desetak minuta vožnje od strogog centra grada. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji poput trgovina, škola, vrtića, kafića i restorana, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom za svakodnevni život. Stan je idealan za obitelj koja traži moderan, udoban i funkcionalan dom s prekrasnim pogledom na more i blizinom svih sadržaja.

Ovaj stan na Škurinjama predstavlja savršenu kombinaciju modernog dizajna, komfora i praktične lokacije, čineći ga izvrsnim izborom za one koji žele uživati u kvalitetnom urbano

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine