Rijeka, Kozala, vrhunska novogradnja, 3s+db s terasama, bazenom i 3 parkirna mj

Rijeka, Kozala, Rijeka, Hrvatska

650.000€

6 565 €/m2

Tip

Stan

Površina

99 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
650.000€
Površina
99 m2 (6 565 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
13.09.2024
ID
60913

Opis

Na prodaju je iznimna novogradnja smještena na Kozali, koja svojim sofisticiranim dizajnom, elegancijom i prestižnom lokacijom pruža savršenu priliku za ostvarenje životnog sna. Vila se ponosno uzdiže između očaravajućeg pogleda na čisto plavetnilo Kvarnerskog zaljeva i otoke Cres i Krk, dok je s druge strane okružena mirisnom borovom šumom.
Budući vlasnici imat će priliku prilagoditi interijer prema vlastitim željama, omogućujući personalizirani stil života. Svaki od ekskluzivnih stanova, smješten na zasebnoj etaži, nudi dodatnu privatnost i dolazi s vlastitim bazenom. Stanovi raspolažu sa gotovo 100m² unutarnjeg prostora, uz dodatnih 200m² terasa i okućnica, opremljenih pergolama koje stvaraju idiličan ambijent. Staklene ograde omogućuju neometan panoramski pogled koji oduzima dah.
Ova luksuzna vila sastoji se od tri ekskluzivna stana, devet parkirnih mjesta te tri punjača za električna vozila. Uz visokokvalitetnu termo fasadu i podno grijanje renomiranog proizvođača Daikin, udobnost je zajamčena tijekom cijele godine. Dizalica topline s integriranim spremnikom za toplu vodu osigurava učinkovitu i ekonomičnu potrošnju tople vode, dok najsuvremenija tehnologija hlađenja A+++ osigurava savršenu temperaturu u svakoj prostoriji. Hlađenje i grijanje su automatski regulirani u svim prostorijama putem pojedinačnih unutarnjih jedinica spojenih na vanjsku jedinicu od 8 kW.
Nekretnina koja predstavlja rijetku priliku za one koji traže

Kontakt info

Millennium Nekretnine
Kontakt osoba
Millennium Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 322 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 51 322... Prikaži broj
Adresa
Rikarda Katalinića Jeretova 1 (1. kat)
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine