RIJEKA, POTOK - prostrani gospodski stan nadomak centra grada

Rijeka, Potok, Rijeka, Hrvatska

330.000€

2 357 €/m2

Tip

Stan

Površina

140 m2

Struktura

4

Grijanje

Etažno plinsko centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
330.000€
Površina
140 m2 (2 357 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Etažno plinsko centralno
Namještenost
Namješten
Ažuriran
27.06.2024
ID
32805

Opis

RIJEKA, POTOK - prostrani gospodski stan nadomak centra grada

Nudimo vam priliku za luksuzan život u prostranom gospodskom gradskom stanu koji se nalazi par stotina metara samog od centra grada. Ovaj impozantni stan prostire se na 140 kvadratnih metara, nudeći izvanrednu udobnost i eleganciju.

Unutar stana ćete pronaći tri prostrane spavaće sobe plus dnevni boravak s blagovaonicom, što ga čini idealnim za obitelji ili one koji traže prostran dom za udoban život. Osim toga, stan dolazi s dva dodatna spremišta koja su izuzetno praktična za pohranu osobnih stvari i organizaciju prostora.

Dva prostrana balkona omogućuju vam uživanje na otvorenom i prirodnom svjetlu te dodaju dodatnu vrijednost ovom prekrasnom stanu. Također, dvije uređene kupaonice osiguravaju praktičnost i udobnost za sve članove obitelji.

Stan je vrlo jednostavno odvojiti u dvije stambene jedinice s obzirom na to da su instalacije za tu mogućnost već predviđene i provedene. Grijanje je osim klimom omogućeno etažnim plinskim grijanjem.

Smješten na drugom katu zgrade, ovaj stan nudi predivan pogled na okolinu i omogućuje vam da uživate u miru i privatnosti. Lokacija je nevjerojatno praktična jer ste samo nekoliko koraka udaljeni od svih gradskih sadržaja, uključujući trgovine, restorane, škole i javni prijevoz.

Ovaj elegantni stan dostupan je po cijeni od 330.000€, što ga čini izuzetno atraktivnom investicijom za luksuzan život u srcu grada. Ne propustite priliku

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine