PEĆINE, DVOSOBAN STAN S OKUĆNICOM

Rijeka, Pećine, Rijeka, Hrvatska

218.500€

2 952 €/m2

Tip

Stan

Površina

74 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
218.500€
Površina
74 m2 (2 952 €/m2)
Površina placa
119
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
150m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.07.2024
ID
44949

Opis

PEĆINE, u ponudu smo dobili dvosoban stan s dnevnim boravkom ukupne površine 74,54 m2. Stan se sastoji od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, kupaonice, a pripada mu i terasa te dio vrta ukupne površine 119 m2.
Grijanje je na struju pomoću klime i norveških radijatora. Stan je energetski vrlo učinkovit, kompletno je adaptiran 2018. godine kad su promijenjene vodovodne te instalacije struje. Zidovi su adaptirani knauf pločama s izolacijom što uvelike doprinosi energetskoj učinkovitosti. Krovište zgrade je adaptirano, a fasada je u fazi renovacije. Stan ima vlastiti ulaz, osvjetljen je i svaka soba ima prozore. Prodaje se potpuno namješten. Parking je besplatni javni. Nalazi se u blizini svih sadržaja te na nekoliko minuta pješke od plaže.

PEĆINE nude puno više od kupanja i sunčanja jer riječ je o još jednom riječkom kvartu sa zanimljivom poviješću, dostupnoj na svakom koraku. Naime, iz arhitekture ovog dijela grada i laici mogu zaključiti da su ovdje živjeli imućniji građani. Oni su, pak, u prvoj polovini 19. stoljeća započeli s izgradnjom svojih ljetnikovaca okruženih bujnim cvjetnjacima i egzotičnim biljem koji su s vremenom postali njihovo stalno prebivalište. Te se vile nalaze odmah uz obalu, odnosno uz južnu prometnicu. Sve se vile na Pećinama mogu pohvaliti i vegetativno bujnom okućnicom, no to nikako nisu jedine zelene površine u ovom dijelu grada. Čak tri parka smještena su u ovom relativno malom riječk

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine