RIJEKA, MARTINKOVAC-stan sa poslovnim prostorom i garažama

Rijeka, Martinkovac, Rijeka, Hrvatska

478.000€

2 192 €/m2

Tip

Stan

Površina

218 m2

Struktura

4

Grijanje

Etažno plinsko centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
478.000€
Površina
218 m2 (2 192 €/m2)
Grijanje
Etažno plinsko centralno
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.08.2024
ID
21258

Opis

RIJEKA - MARTINKOVAC - PRILIKA! - rijetkost u ponudi
Odnedavno Vaša se sanjarenja mogu i ostvariti. Martinkovac, slovi kao jedna od luksuznijih lokacija za stanovanje u gradu Rijeci!

Želite li nekretninu sa pogledom na Kvarnerski zaljev, Rijeku i Opatiju? Želite li uživati na sunčanoj terasi sa pogledom na more? Onda je ovo nekretnina upravo za Vas!

Posredujemo u prodaji reprezentativnog stana sa poslovnim prostorom na rijetkoj i uvijek traženoj lokaciji, sa otvorenim pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev.

Nekretninu sačinjava stan u prizemlju koji se sastoji od dva hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa blagavaonicom, tri sobe, kupaonice, wc i pet spremišta površine 137,92 m2 i suteren sa poslovnim prostorom koji se sastoji od uredskog dijela, kuhinje i kupaonice (moguća prenamjena u stambeni prostor), te dvije garaže površine 80,29 m2

Visoka kvaliteta gradnje, termo fasada, PVC stolarija, kvalitetna podne obloge, velike staklene stijene sa puno sunca i svjetlosti, etažno grijanje na struju, velike vrtne terase, mir i tišina čine ovu nekretninu poželjnom za život i odmor.

Martinkovac je rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada Rijeke i nedaleko turističkog središta Opatije s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.
Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, b

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine