KRIMEJA, STAN 2S + DB NA TRAŽENOJ LOKACIJI

Rijeka, Krimeja, Rijeka, Hrvatska

250.000€

3 521 €/m2

Tip

Stan

Površina

71 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
250.000€
Površina
71 m2 (3 521 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
55381

Opis

KRIMEJA, u ponudu smo dobili lijepo novouređen stan na traženoj lokaciji u blizini svih bitnih sadržaja ukupne površine 71,43 m2.
Sastoji se od dvije spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, izbe, kupaonice i balkona. Južne je orijentacije što omogućuje puno prirodnog svijetla tijekom cijelog dana. Prodaje se kompletno namješten te je kao takav idealan za dugoročno stanovanje ili za turistički najam, što čini ovu nekretninu savršenom investicijom. Stanu pripada metalna garaža smještena na okućnici koja se može koristiti za parking automobila ili u funkciji ostave te još jedno nenatkriveno parkirno mjesto, kao i tavanski prostor.
Potrebno je napomenuti kako se stan nalazi u zgradi sa samo tri stana te je fasada na zgradi nova. Grijanje je riješeno putem klima uređaja te električnih grijalica.

Prema povijesnim dokumentima na području sadašnje Krimeje živio je i imao kuće veliki broj moreplovaca koji su se u to vrijeme obogatili organizirajući transport za vrijeme krimskog rata koji se vodio davne 1855. godine. Tih je godina na današnjoj sušačkoj "Krimeji" Adam Riccotti upravo gradio kuću, a kraj kuće je podigao i malu kulu na kojoj je dao uklesati u onaj čas tako aktualan natpis: CRIMEA. Crimea - prema talijanskom nazivu za poluotok Krim. Natpis je djelovao u općem raspoloženju onih godina senzacionalno i privlačno i odonda su Sušačani stali nazivati Riccottijevu kuću "Krimeja", a po nazivu kuće ostalo je

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine