RIJEKA, KOZALA - Mali stan sa velikom terasom i panoramskim pogledom

Rijeka, Kozala, Rijeka, Hrvatska

145.000€

3 085 €/m2

Tip

Stan

Površina

47 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
145.000€
Površina
47 m2 (3 085 €/m2)
Površina placa
60
Grijanje
drva
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
09.10.2024
ID
65018

Opis

RIJEKA, KOZALA - Mali stan sa velikom terasom i panoramskim pogledom

Kozala je mirno naselje u Rijeci, poznato po ugodnom okruženju, zelenilu i odličnom spoju urbanog života i prirode. Smještena iznad centra grada, Kozala nudi prekrasne poglede na Rijeku i Kvarnerski zaljev, a ujedno pruža osjećaj privatnosti i mira koji je rijetkost u užurbanim gradskim sredinama. Svojom lokacijom i infrastrukturom, idealna je za obiteljski život i sve one koji žele živjeti u gradu, a zadržati blizinu prirode.

Prodajemo predivan stan u ovom privlačnom naselju, savršen za one koji cijene udobnost i miran život u gradu. Ovaj prostrani stan, površine 47 m², pažljivo je dizajniran kako bi pružio optimalnu funkcionalnost i udobnost. Svaka prostorija odiše svjetlom i prostranošću, stvarajući savršen ambijent za opuštanje i svakodnevni život.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, idealne za obitelj ili parove, funkcionalne kuhinje koja se prirodno nastavlja u ugodan dnevni boravak te moderne kupaonice. Ova nekretnina nudi sve potrebno za komforan gradski život, a dodatni plus je privatna okućnica od 60 m² s pripadajućom terasom. Prostor na otvorenom pruža savršenu priliku za uživanje na svježem zraku, bilo da se radi o opuštanju, obrocima na terasi ili igri djece.

Za dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, kontaktirajte nas s povjerenjem!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovan

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine