Rijeka, centar - prodaja romantičnog stana za investiciju

Rijeka, Centar, Rijeka, Hrvatska

111.500€

1 991 €/m2

Tip

Stan

Površina

56 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
111.500€
Površina
56 m2 (1 991 €/m2)
Kat
4
Ažuriran
04.10.2024
ID
64372

Opis

U ponudi je atraktivan stan smješten u samom srcu Rijeke, koji predstavlja savršenu priliku za život ili investiciju. Ovaj prostrani stan površine 56 m² nalazi se na četvrtom katu stambene zgrade i pruža sve potrebne sadržaje za udoban svakodnevni život.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u svijetlu kuhinju povezanu s dnevnim boravkom, idealnim za opuštanje i druženje. Dvije udobne spavaće sobe omogućavaju miran san, dok moderna kupaonica dodatno povećava funkcionalnost ovog prostora. Dobra je odluka koristiti dva klima uređaja za grijanje, što osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, a niske režije čine ovaj stan dodatno privlačnim.

Lokalitet na kojem se stan nalazi pruža iznimnu blizinu svih sadržaja, uključujući trgovine, restorane, kafiće, škole i javni prijevoz, što olakšava svakodnevne aktivnosti. Ova centralna lokacija također čini stan idealnim za iznajmljivanje, bilo da se radi o studentima tijekom zimskih mjeseci ili turistima u ljetnim sezonama.

Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog stana u strogom centru Rijeke, savršenog za život ili kao investiciju u nekretnine.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine